Domain név www-vel vagy anélkül?

Ez is egy régóta tartó, és egyelőre megválaszolatlan hitvita. (Igazság szerint nem is hiszem, hogy valamikor lesz majd konszenzus.) Szubjektív véleményem persze van, én jobban szeretem a www nélküli hivatkozásokat, de könnyedén el tudom fogadni a www melletti érveket. Mindkettőből van azért bőven.
Például itt: www.yes-www.org meg itt: no-www.org

Arra az egyre kell nagyon ügyelni, hogy mindkettő működjön, és az egyikről irányítsuk át a forgalmat a másikra. Illetve amiben biztos vagyok, hogy egy évek óta futó oldalnál a váltás felesleges. Váltás után biztosan lenne egy visszaesés, ám az erősen kérdéses, hogy utána előrébb jut-e az oldal?

Az ehhez hasonló eldöntendő kérdések esetén érdemes (ha másért nem is, csupán érdekességképpen) megnézni a Google-t! Ők www-t használnak: google.com

Illetve, ha már itt tartunk, akkor a top5 weboldal: Google, YouTube, Facebook, Instagram www-t használ, és egyediként a top5-ben a Twitter, aki nem.
(oké ezt nem fogom frissíteni, ha már nem aktuális, akkor a valamikor volt top5 weboldal)

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.